2022-02-21 07:43:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Bármibe kezdesz is, ma biztos lehetsz a sikerben

Napi horoszkóp február 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bármibe kezdesz is, ma biztos lehetsz a sikerben. Régen voltál már ennyire biztos a dolgodban. Az utóbbi időben minden kezdeményezése rövid életű volt, vagy eleve hamvába holt. Most azonban valami tartósra és igazra készülhetsz.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Te lehetsz a mai nap nagy hódítója, csábítója. Minden szempontból ellenállhatatlannak bizonyulsz, nem csak a szerelemben. Munkahelyeden, üzletben egyaránt te diktálsz. Ma mindent keresztülvihetsz, mindenkit az ujjad köré csavarhatsz.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy váratlan esemény borítja fel a terveidet. Szerencsére te az a fajta vagy, aki szereti az újat és a meglepetést. Ezért is van az, hogy másokkal ellentétben, sokkal jobban reagálsz az eseményekre. Vedd kezedbe az irányítást!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma belépett a Skorpió jegyébe. Minden a mély érzésekről, megélésekről szól, legyen ez akár bánat, akár öröm. Ez az intenzitás egyrészt nagy élményekhez segíthet hozzá, másrészt meglehetősen fárasztó is lehet...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre sikerül minden nehézség nélkül túljutnod egy olyan akadályon, ami eddig mindig lehetetlen próbatételnek számított. Most végre kiderülhet, sokkal többre vagy képes, mint azt magáról elhitted volna. Építsd az önbizalmadat!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bármi gondod legyen is, próbáld meg türelemmel viselni a bajt. Ha sikerül megőrizned a nyugalmadat, gyorsabban, és kedvezőbb irányba fordíthatod meg a rosszul induló folyamatokat. A legtöbb gyógyírt a szerelem adhatja.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy kissé el kellene szakadnod a külvilágtól, hogy végre helyre tedd a dolgokat magadban. Az sem biztos, hogy kedvedre van, amit mások szemében látsz, de valójában önmagaddal is kissé elégedetlen vagy. Pedig ez alaptalan...
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma belépett a Skorpióba. Te eddig is a titkok nagy ismerője voltál, de ma annyira kihegyeződnek az érzékeid, hogy egyenesen belelátsz mások gondolataiba. Ez néha zavaró, most azonban különösen hasznodra válhat. Élj vele, de ne vissza!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma végre nyugodt, kellemes hangulatban talál a családi élet. Eddig rengeteg vitával, kellemetlen helyzetekkel kellett szembenézned. Most lassan elindulsz a megnyugvás felé.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Komoly döntéseket kell hoznod, és úgy tűnik, senki tanácsa nem felel meg neked. A legjobb, ha visszavonulsz kissé, és magadba merülve találod meg a megfelelő megoldást. Egy séta kiváló alkalom a magányra. A nyugalom, a csend alapfeltétel.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma végre visszatért régi tettrekészséged. Úgy érzed, nincs lehetetlen előtted, és ez az érzésed realizálódik is. Amit eddig nyögve-nyelősen, csak félig-meddig, nehézkesen tudtál megcsinálni, ma megy, mint a karikacsapás. Este is boldog lehet.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Mintha láthatatlan erők vezetnének: minden eltévedésed ma egy útra találás lehet. Ne félj hát attól, ha dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogy azt előre eltervezted. Ma több szava lehet a véletlennek, a meggondolatlannak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: